Keşap Şehit Serkan Yılmaz Anaokulu
FINDIKLI MAH. NURİ TEKBAŞ KÜME EVLERİ ŞEHİT SERKAN YILMAZ ANAOKLU BLOK NO: 5 KEŞAP / GİRESUN

VİZYON

VİZYONUMUZ; Şehit Serkan Yılmaz Anaokulunun vizyonu bireysel farklılıkları benimseyerek,çağdaş dünyaya ayak uydurabilen,yeniliklere açık,özkültürünü tanıyan,bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran,sanatsal etkinliklerde kendini ifade edebilen,yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ve aile katılımına desteği ile bilinen bir kurum olmaktır.

MİSYON

İKİLİ

İL MERKEZİNE 15 KM, İLÇE MERKEZİNDE

FINDIKLI MH. NURİ TEKBAŞ CD. NO:1/1

Proje Çalışmaları

Okulumuzda E- Twining projeleri Eko Okullar ve Okullarda Orman çalışmaları Minik Tema Projesi yürütülmektedir. Ayrıca sınıf içi ve okul bazlı proje çalışmaları da gerçekleştirilmektedir.